Invitation til fællesmøder om Det Blå INNO+

 


Det Blå INNO+ inviterer alle interesserede parter til møde

Den danske stat er klar til at investere op til 50 millioner kroner i udvikling af løsninger, der kan være med til at gøre skibsfart grønnere, navnlig inden for udledning af CO2, SOX og NOX, men også gennem reduktion af støj fra skibspropellere.

Disse udfordringer løses bedst i fællesskab og derfor inviterer Det Blå INNO+ sekretariat, der er den maritime industris koordinerende enhed, til en række åbne fællesmøder rundt om i landet.

 

Ind til videre er følgende fællesmøder planlagt:

Nordjylland

Torsdag den 6. marts kl. 13.00-15.30 hos MARCOD i Frederikshavn

Fyn

Torsdag den 13. marts kl. 10-12 hos SIMAC i Svendborg

Sønder- og Vestjylland

Torsdag den 20. marts kl. 13.00-15.00 hos AAU-Esbjerg i Esbjerg

Syd- og Østjylland

Fredag 21. marts kl. 13.00-15.00 hos Aarhus Maskinmesterskole i Aarhus

København

Onsdag den 26. marts kl. 12.00-14.00 hos Københavns Maskinmesterskole i Lyngby

 

Formål med fællesmøder

Formålet med møderne er at informere bredt, idéudveksle og sikre, at alle har mulighed for at blive involveret i INNO+ projekter.

Alle virksomheder – maritime såvel som fra andre industrier – er velkomne til at deltage og høre mere samt diskutere idéer og mulige løsninger. Og man er også velkommen til at videresende denne invitation til andre i ens netværk.

 

Andre møder

Udover fællesmøderne vil der blive afholdt møder med forskellige grupperinger, eksempelvis GTS-institutioner, myndigheder, uddannelsesinstitutioner, relevante netværk, grupperinger med konkrete projektforslag m.v.

Disse møder er endnu ikke endeligt fastlagt, men det er her vigtigt at understrege, at man er meget velkommen til at kontakte sekretariatet med henblik på at sætte et møde i stand eller blot få mere information om INNO+.

 

Yderligere information og tilmelding

Kontakt venligst Chefkonsulent Magnus Gary på 40 95 07 14 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." style="font-size: 12px;">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.